360 fokos vezetői felmérés

Az egyéni vezetői fejlődést, ezen keresztül a szervezet hatékonyságát és a kívánt teljesítményét támogatja a 360 fokos vezetői felmérés. A különböző jelentéscsomagokat a vállalatvezetés egyedi igényeinek megfelelően állíthatjuk össze. Teljes körű visszajelzés készülhet egyetlen vezető, vagy egy teljes vezetői csoport készségeiről is.

Amennyiben az egyes vezetőkkel foglalkozunk, akkor az egyéni készségekre fókuszálunk. A felmérés máshonnan nem megszerezhető objektív értékelést nyújt, mert az alanyról egy olyan több nézőpontból készült, könnyen áttekinthető képet mutat be, amely a teljes szervezet véleményét tükrözi. Mindez azért jelentős, mert ennek alapján a konkrétumok szintjén megragadható, hogy a szervezetnek milyen elvárásai vannak a vezetővel kapcsolatban és az is, hogy milyen területeken lenne érdemes változtatnia.

A vezetés szervezeti szintű felmérése esetében szervezetelemzést alkalmazunk. A felettes vezetők, beosztottak, partnerek és az alany saját nézőpontjából készülő felmérésből nyolcféle elemzést készítünk. A jelentések grafikus, numerikus és szöveges formátumban készülnek világos és tömör szerkezetben.

 Bővebben:A tesztről részletesenA teszt alkalmazási területei 
 Ajánlatok díjazássalEgyedi ajánlatkérésPróbateszt igénylés 

 

Scroll to Top