Vezetési tanácsadás - vezetői coaching

Döntéseket hoz másokat is érintő kérdésekben és vállalja a következményekért a felelősséget, akkor Ön valószínűleg éppen vezetői munkát végez. Amennyiben kiegészítené az ehhez szükséges saját erőforrásait, kérem forduljon hozzám! Tesztekkel támogatott vezetői tanácsadás és coaching tevékenységem középpontjában a vezetői felelősségvállalás és döntéshozatal kérdései állnak.

A vezetőnek az elfogadottságát, korábbi sikereit egy új helyzetben újra kell teremtenie, az aktuális környezetben és a jelen időben kell eredményeket felmutatnia. A 360 fokos vezetői felmérés négy nézőpont véleményéta saját megítélését önmagáról, az egy szinten lévőkét, a beosztottakét és a felettesekét dolgozza fel. A környezet visszajelzései megmutatják mely a területeken érdemes fejlődnie.

A vezetői rátermettség a gondolkodásmód, a viselkedés és az ambíciók megfelelő együttállása. A finomhangoláshoz az önismereti fejlődésen keresztül vezet az út, ebben a folyamatban az egyéni kompetencia feltérképezése kiváló kiindulási pont.

Az önismeretnek a vezetői munka során a leginkább a kommunikációs helyzetekben van jelentősége. Az inspiráló légkör, a jó teljesítmény nagyban múlik azon, hogy a vezető mennyire képes megérttetni magát, közös hangot találni másokkal és megérteni a környezetét. A személyiségre jellemző vérmérséklet alakítja az egyéni kommunikációs stílust. Amikor a coaching a konfliktusok, hatásgyakorlás, önérvényesítés témakörét érinti, a személyiség teszt eredményinek feldolgozása lendületbe hozza a folyamatot.

 Ajánlatok díjazássalEgyedi ajánlatkérésPróbateszt igénylés 

 

Scroll to Top