Karriertervezés

Amikor válaszúthoz érkezik, és Önnek kell döntenie a saját munkájával kapcsolatos változtatásról biztosan megtapasztalhat magában kettős érzéseket és felmerülhetnek ilyen kérdések, mint hogy: Menni, vagy maradni? Kivárni, vagy indulni? Hogyan hozhatom meg a jó döntést?

Munkavállalók, magánvállalkozásban dolgozók számára a pályakezdéssel, pályamódosítással, munkahelyváltással, vagy akár továbbképzéssel esetleg szakmaváltással, vállalkozásindítással kapcsolatos döntéshelyzetekben tudok szakértői segítséget adni.

Az erős belső késztetés, vagy egy nyilvánvalóan jó képesség birtokában tisztábban látszódhat a továbblépés iránya. Egy nagyszerű lehetőség, vagy esetleg kényszerhelyzet szintén okozhat olyan erős érzelmi állapotot, amiben könnyebben születik meg a döntés. Ilyenkor általában fel sem merül, hogy külső segítségre is volna szükség a döntésben.

Amikor az észérvek kerülnek előtérbe, az érzelmileg kevésbé kiélezett helyzetekben, a racionális szempontok nagyobb teret kapnak, de az "okos" döntés nehezebben születik meg mint a "lelkes". 

A munkaköri kompetenciamérés objektív visszajelzést ad az Ön egyéni rátermettségről és mivel több száz munkakör és tevékenység vonatkozásban megvizsgálhatjuk az összeillést, kiváló alap egy konzultációs folyamathoz, amely segítségével könnyebben hozhat felelős döntést. A személyiség teszt elsősorban az aktuális munkakörnyezetben felmerülő teljesítmény, vagy kommunikációs, együttműködési nehézségek megoldásában ad hasznos iránymutatást.

 

Scroll to Top