100% kockázatmentesen

A munkahelyi tesztek értékét az alkalmazhatóság, a szakmai megalapozottság és az értelmezhetőség szabja meg, ezért mindhárom témában egyéni igény szerint részletezett információt adok.

A gyakorlati alkalmazhatóság szempontjai mindig egyéniek, a felhasználás célja, a kitöltők száma, a döntéshozók képzettsége, a szervezeti környezet, a felmérésre fordítható idő, stb. függvényében. Tapasztalatom szerint egy vállalati döntéshozó számára az információszerzés legjobb módja, ha saját tapasztalatot szerezhet. Ezért limitált keretben próba teszt lehetőséget biztosítok.

A szakmai megalapozottság szempontjából legfontosabb kérdések: a validitás (érvényesség – mennyiben méri azt, amire szükségünk van), reliabilitás (megbízhatóság – mennyire pontos a mérés eredménye), valamint az objektivitás (tárgyilagosság – mennyire független a mérés eredménye a mérést végző személyektől). Igény esetén mindhárom témában részletes szakmai dokumentációt biztosítok.

Az értelmezhetőség a tesztelés utáni riportok tartalmán, feldolgozhatóságán múlik. Ezért valamennyi teszt riportról mintajelenéseket tekinthet meg.

Mintajelentések letöltése
 Kompetencia felmérés Személyiség teszt - DISC plusz
  180 fokos értékesítés felmérés  360 fokos vezetői felmérés
Vezető - beosztott illeszkedésTeam működés felméres
A munkámat akkor tekintem eredményesnek, amikor a megbízóm úgy tapasztalja, hogy azt kapta, vagy annál többet, mint amiben az induláskor megállapodunk. Ezért az állításomért valamennyi szerződéses megbízásomban a pénzügyi felelősséget is vállalom. Röviden, ezt azt jelenti, hogy a megbízóm csak abban az esetben köteles kifizetni a munkámat, ha elégedett azzal, ami történt.

 

Scroll to Top